Mies kaivoi vaimonsa takapuolta – ja sitten haistatti sormeaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apinapariskunnan osapuolet tunnetusti sukivat toistensa turkkia hellästi ja osoittavat siten pitävänsä toisesta huolta. Ihmisillä vastaava julkisen hellyyden osoittaminen ilmenee yleensä lähinnä halailuna ja suuteluna. Poikkeukset kuitenkin vahvistavat säännöt.

Nyt verkossa leviää video hyvin erikoisesta tapauksesta, jossa mies ja nainen seisoskelevat parkkipaikan vierustalla kaikessa rauhassa. Tarkkasilmäinen videon kuvaaja on kuitenkin huomannut, että miehen käsi on syvällä naisen housuissa.

Naisen hytkytellessä itseään kättä vasten ottaa mies pian kätensä pois housuista. Sen jälkeen seuraa toinen yllätys, kun mies haistattaa sormeaan naiselle. Ilmeistä ja eleistä päätellen tällainen on pariskunnalle arkipäivää.