Viihdy paremmin omana itsenäsi – näin kohotat itsetuntoasi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joka tuutista toitotetaan: Syö terveellisesti, nuku tarpeeksi ja liiku riittävästi. Samaan aikaan tulee kuitenkin olla tehokas työntekijä, rakastava perheenjäsen ja sosiaalinen ystävä. Eikö pääasia ole kuitenkin olla onnellinen?

Jokainen ihminen määrittelee omat elämäänsä parantavat toimet. Mikäli hakee jatkuvasti muiden hyväksyntää, saattaa loputa unohtaa itse itsensä hyväksymisen. Jotta ihminen viihtyisi omissa nahoissaan ja tuntisi olonsa itsevarmemmaksi, kannattaa hänen opetella rakastamaan itseään. Sinä riität.

Popsugarissa vinkataan, että kannattaa muistuttaa mieleen kuinka mahtavan työn keho tekee päivittäin. Se liikuttaa ja kantaa. Ylistä vartaloasi! Omaa asennetta kannattaa muuttaa siten, että itsekritiikin sijaan opettelee rakastamaan itseään.

Kannattaa suosia samalla ajatusmallilla varustettujen ihmisten seuraa, jotka eivät painosta sopimaan tietynlaiseen muottiin. Positiivinen elämänasenne ja iloinen ote elämään estävät pikkumurheiden hiipimisen mieleen. Onnellisuus syntyy usein asenteesta.