Quentin Tarantino naimisiin 35-vuotiaan mallikaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantino on purjehtinut avioliiton satamaan. Hän solmi liiton yhdessä tyttöystävänsä, israelilaisen laulaja-malli Daniella Pickin kanssa. 55-vuotias Tarantino ja 35-vuotias Pick järjestivät häät yksityisessä kodissa Los Angelesissa.

Paikalla oli People-lehden mukaan pieni joukko perheenjäseniä ja ystäviä, kuten näyttelijät Harvey Keitel ja Tim Roth. Tarantino ei ole ollut aikaisemmin naimisissa. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2009, jossa ohjaaja mainosti Kunniattomat paskiaiset -elokuvaansa. Tähdet menivät kihloihin viime kesänä.

Daniella Pick on israelilaisen laulaja-lauluntekijä Tzvika Pickin tytär. Menestyksekkäänä Hollywood-ohjaajana tunnettu Quentin Tarantino on juuri viimeistellyt tulevan Once Upon a Time in Hollywood -elokuvansa kuvaukset.

View this post on Instagram

שבת שלום 🌸

A post shared by DANIELLA PICK (@daniellapick) on