Suvi Teräsniska varoittaa ikävästä huijauksesta: ”Ottakaan yhteys poliisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat innostuneet viime vuosina käymään aikaisempaa useammin konserteissa ja festareilla, jolloin liput ovat joskus kiven alla. Lippuhuijarit ovat huomanneet siinä oivallisen tilaisuuden viedä ihmisten rahat, ja eräs suurimmista lippuhuijauksista on verkossa toimiva Viagogo-palvelu.

Samasta verkkopalvelusta on varoitettu suomalaisia jo lukuisia kertoja aiemminkin, mutta virallisen näköisestä palvelusta ostetaan silti edelleen epähuomiossa olemattomia keikkalippuja. Taannoin Popeda-yhtye varoitti Viagogon huijauksista, ja nyt myös suosikkilaulaja Suvi Teräsniska on liittynyt samaan joukkoon saatuaan tietää faninsa menettäneen suuren summan rahaa huijareille.

– HUOMIO! Älkää hyvät ihmiset menkö ostamaan mitään konserttilippuja tämän Viagogo-sivuston kautta!! Sain juuri viestiä että joku oli ostanut liput ja maksanut niistä omaisuuden! Tämä on ihan superikävä asia, varsinkin kun mulla ei ole osaa eikä arpaa tämän asian kanssa, Suvi Teräsniska kirjoittaa.

– Mä en voi vaikuttaa näihin huijauksiin ja mun ainoa neuvo on että yhteys heti pankkiin tai luotonantajaan ja poliisiin. Mun joulukonserttilippujen ainoa virallinen lipunmyyjä on Ticketmaster ja sen vuoksi toistan sitä useissa päivityksissä ja kuvateksteissä, että vältyttäisiin näiltä ikävyyksiltä, Teräsniska jatkoi.