Mies ampui itseään jalkoväliin kaupassa

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa aselait ovat tunnetusti hyvin sallivia, joten monissa osavaltioissa lähes kenellä tahansa on oikeus kantaa asetta. Nyt eräs Arizonan osavaltiossa asuva mies on kiidätetty sairaalaan, kun hän ampui itseään vahingossa aseellaan jalkoväliin supermarketissa.

Mies oli ostoksilla Maricopa Countyn Buckeyessa sijaitsevassa Walmartissa, jossa hänellä oli jostain syystä vyöllään mukana ladattu käsiase. Jostain vielä tuntemattomasta syystä ase laukesi kesken shoppailun ja luoti osui miestä jalkoväliin. Syynä aseen laukeamiseen on mahdollisesti ollut ilman koteloa olleen aseen siirtäminen vyön alla.

Poliisin mukaan mies ei loukkaantunut vakavasti. Kaikeksi onneksi sivullisia ei tällä kertaa loukkaantunut tai menehtynyt, The Arizona Republic uutisoi. Yhdysvalloissa kuolee vuosittain satoja ihmisiä sivullisten tahattomasti tai tahallisesti ampumiin luoteihin. Tällä kertaa supermarketin asiakkaat ja henkilökunta olivat hengenvaarassa.