Miss Suomi Pia Lamberg bikineissä – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Malliuraa edelleen tekevä Lamberg julkaisee nykyisin usein upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hänet nähdään poikkeuksellisen upeissa kuvissa. Hän poseeraa muun muassa tummanpunaisissa bikineissä, jotka eivät jätä juurikaan arvailun varaa missikaunottaren vartalosta.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.