Meikkitaiteilijan epäsuositut neuvot – samat niksit eivät toimi kaikille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chloe Morello on suosittu bloggaaja, joka kuvaa hänen YouTube-kanavalleen videoita, joissa hän esittelee kauneuteen ja meikkaamiseen liittyvät kuumimmat trendit ja kauneimmat meikkityylit. Tällä kerralla nainen päätti paljastaa uudella videollaan hänen mielipiteitään, joiden on huomannut olevan meikkaamisen saralla melko epäsuosittuja.

Kaikki meikkiniksit ja yleiset meikkaamiseen liittyvät säännöt eivät päde kaikkeen tai toimi jokaisen ihmisen kohdalla. Nyt Chloe Morello halusi kertoa 2,6 miljoonalle seuraajalleen meikkaamiseen liittyvistä säännöistä, jotka eivät hänen mielestään pidä paikkaansa.

1. Peiteväri, joka ei asetu juonteisiin

Jos sinulla on silmien alla juonteita ja ryppyjä, mikä tahansa tuote tulee asettumaan niihin jonkin verran päivän aikana. Sinun tulee vain löytää tuote, joka hakeutuu juonteisiin vähiten.

2. Käytä luomivaon varjostamiseen vain mattaa luomiväriä

Miksi? Myös kimalteleva luomiväri sopii luomivaon varjostamiseen ja näyttää kauniilta. Tämä on mielipidekysymys eikä sääntö.

3. Kasvojen ihonväriin sopiva meikkivoide

Älä ikinä osta meikkivoidetta, joka on kasvojesi ihon kanssa samaa sävyä vaan osta sävy, joka on muun vartalosi kanssa saman sävyinen. Näin kasvojen meikki tulee sopimaan muun vartalosi väriin eikä pää näytä eri väriseltä kuin iho muualla vartalossa.

4. Meikki tulee aina kiinnittää puuterilla

Ei tarvitse. Kiilloton ja mattapintainen meikkivoide ei tarvitse aina puuteria eikä se Morellon kokemuksen mukaan auta meikkivoidetta pysymään pidempään kauniina.

5. Lämpimät luomivärisävyt

Lämpimät luomivärisävyt ovat olleet meikkitrendien huipulla jo pitkään. Monille ihmisille viileämmät sävyt sopisivat kuitenkin paremmin.

6. Pigmentti luomivärissä

Moni ajattelee, että luomivärin laadukkuudesta kertoo se miten paljon pigmenttiä niistä saa pienellä sipaisulla irti. Toisinaan on kuitenkin hyvä, että luomivärissä ei ole paljon pigmenttiä, koska se sallii värin työstämisen ja intensiivisyyden kasvattamisen asteittain.

7. Mattapinnan jättävä nestemäinen huulipuna

Kaikille pitkäkestoinen ja mattapintainen huulipuna ei sovi, koska se kuivattaa huulia. Huulipunasta ei tee huonoa se, että siitä jää jälki mukiin.