7 asiaa, johon et pysty vaikuttamaan – älä murehdi näistä turhaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Stressi vaikuttaa hyvin merkittävästi ihmisten hyvinvointiin, minkä vuoksi ihmisten tulisikin pyrkiä välttämään sitä. Stressiä ei pysty välttämättä poistamaan kokonaan, mutta tietyillä metodeilla sitä kannattaa kuitenkin opetella vähentämään.

Stressin vähentäminen ja sen lievittäminen kannattaa ensisijaisesti aloittaa omasta päästä ja omista ajattelutavoista. Elite Daily -sivusto listasi seitsemän asiaa, joista kannattaa opetella päästämään irti ja olemaan murehtimatta, koska niihin ei pysty enää vaikuttamaan.

1. MuutosHyväksy se, että asiat muuttuvat. Niin huonot kuin hyvätkin.

2. SääAina sää ei miellytä, mutta sen ei kannata antaa pilata omaa päivää koska säästä valittaminen tekee omasta mielentilasta entistäkin huonomman.

3. LiikenneVaraudu siihen, että tiettyyn aikaan tietyillä teillä on ruuhkaa. Opettele olemaan stressaantumatta liikenteestä.

4. MenneisyysÄlä jää märehtimään menneisyyttä, koska sitä kukaan ei pysty enää muuttamaan.

5. TulevaisuusTulevaisuutta saa suunnitella, mutta kannattaa varautua kuitenkin siihen, että suunnitelmiin tulee odottamattomia muutoksia.

6. Toisen ihmisen mieliVoit yrittää saada muut ymmärtämään sinua, mutta muista, että et pysty muuttamaan muiden ihmisten mielipiteitä jos he itse eivät ole valmiita muuttamaan niitä.

7. Toisen ihmisen onnellisuusVoit tehdä mukavia asioita rakkaimpiesi hyväksi, mutta muista, että lopulta et kuitenkaan ole vastuussa heidän onnellisuudestaan tai pysty siihen vaikuttamaan.