Jättiniskainen mies tapasi vastakohtansa – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridalainen Charles Dion McDowell nousi koko maailman tietoisuuteen, kun Escambian piirikunnan poliisi julkaisi miehen pidätyskuvan netissä. 31-vuotiaan jättikokoinen niska kiinnitti kaikkien huomion.

Sittemmin mies on jo päässyt vapauteen odottamaan tuomiotaan maksettuaan 57.000 dollarin takuusumman. Nyt mies on tavannut vastakohtansa, eli miehen, jonka niska on todella kapea. Miehillä on selvästi hyvä huumorintaju, sillä heistä on julkaistu video, jonka otsikon mukaan ”kaikilla niskoilla on merkitystä”.

Huumausaineiden hallussapidosta ja virkavallan vastustamisesta pidätetty Charles Dion McDowell esiintyy parhaillaan muillakin nettivideoilla. Eräällä niistä hän lähettää epäselvällä muminalla terveiset kaikille naisille, jotka ovat antaneet hänelle huomiotaan.