Nainen kokeili tehokasta jalkakuorintaa – video paljastaa miten kävi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä pitää hyvää huolta jalkojensa kauneudesta, mutta osa taas ei kiinnitä niihin juuri lainkaan huomiota. Pehmeät jalkaterät saavuttaakseen ihmisten pitäisi säännöllisin väliajoin kuoria jalat. Nyt eräs nainen kokeili jalkojen kuorimista ja kuvasi kokemuksensa videolle.

YouTube-videolla nähdään miten naisen jalat reagoivat Changing Magic Foot -kuorintaan. Kuorinnassa muoviset sukat laitetaan ensin jalkoihin, minkä jälkeen niissä olevan aineen annetaan vaikuttaa jaloissa sukkien sisällä. Kun vaikuttava aine on imeytynyt jalkoihin, muoviset sukat otetaan pois ja jatketaan normaalin arjen elämistä.

Jalat alkoivat vähitellen kolmen päivän kuluttua kuoriutumaan. Todelliseksi haasteeksi koko prosessissa muodostui se, että ihosuikailaita ei saisi itse repiä irti vaikka ne alkaisivatkin roikkumaan jalasta häiritsevästi. Jalkojen täydellinen kuoriutuminen kesti naisella noin kaksi viikkoa.