Bella Thorne alastomana musiikkivideollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali.

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava Bella nähdään nyt alastomana, sillä tuoreessa kuvassa hänen ihollaan on vaatteiden sijaan vain saippuavaahtoa. Toisessa kuvassa hänet on sivelty sulalla suklaalla. Toimitus päätti olla upottamatta videota, jossa hän poseeraa täysin alastomana. Video löytyy kuitenkin tästä linkistä.

View this post on Instagram

Would you rather be covered in whipped cream or chocolate??

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli uusia bikineitään myös Instagram-tarinassaan, jossa nainen piti käsiään ylhäällä ja näytti itsevarmasti myös kasvattamansa kainalokarvat.