Chris Hemsworth peitetehtävissä somessa – vastasi fanien kommentteihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Hemsworth tunnetaan monista toimintaelokuvarooleista, joita varten mies on tottunut pitämään vartalonsa hyvässä kunnossa. Mies muistetaan etenkin hänen hurjasta Thor-roolistaan. Nyt näyttelijä pääsi peitetehtäviin sosiaalisessa mediassa.

GQ-lehti julkaisee YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa tunnetut tähdet laitetaan vastailemaan fanien viesteihin ja hauskoihin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla tehtävän pariin istutettiin 35-vuotias Chris Hemsworth.

Moni on saanut varmasti yllättyä toden teolla, kun itse Chris Hemsworth on käynyt vastaamassa häntä koskeviin julkaisuihin esimerkiksi Twitterissä ja Youtubessa. Ihmisiä näyttää kiinnostaneen etenkin se miten mies treenaa ja paljonko hänen maksimisuorituksensa eri voimaliikkeissä ovat.