Hurjat ikäerot! Näille julkkispareille ikä on vain numero

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vanhan sanonnan mukaan ikä on vain numero, joten seurustelukumppanin ikään ei pitäisi kiinnittää kovin paljon huomiota. Siitä huolimatta suuri ikäero seurustelurintamalla voi nostattaa useidenkin ihmisten kulmakarvoja.

Myös Hollywoodissa ollaan vuosien varrella nähty joitakin melkoisia ikäeroja julkkispariskuntien välillä. Nicki Swift on nyt koonnut yhteen tällaisia ikäerollisia pariskuntia, jotka ovat herättäneet huomiota julkisuudessa.

Esimerkiksi näyttelijälegenda Clint Eastwoodin ex-vaimo Dina Ruiz oli miestään huomattavat 35 vuotta nuorempi. Tästä huolimatta pari oli naimisissa huikeat 17 vuotta. Tämän parivaljakon lisäksi esimerkiksi Courtney Stodden ja näyttelijämies Doug Hutchison herättivät huomiota suuren ikäeronsa kanssa mentyään naimisiin.