Televisiosaarnaaja väittää: ”Jeesus halaa abortoituja lapsia taivaassa!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Orleansissa asuva televisioevankelista Jesse Duplantis nousi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun mies sanoi Jumalan käskeneen hänen ostaa uuden yksityisen lentokoneen. Nyt netissä leviää viraalina vanhempi video, jolla sama saarnamies kertoo nähneensä taivaassa abortoituja lapsia.

Televisiossa ahkerasti ihmisten kysymyksiin vastaava uskonmies Jesse Duplantis on kertonut käyneensä taivaassa. Hänen mukaansa Jumala on ottanut kaikki keskeytyneissä raskauksissa menehtyneet alkiot ja sikiöt luokseen. Hänen mukaansa Jumala ottaa taivaslinnaansa kaikki maailman hylkäämät lapset. Duplantis kertoo nähneensä, kuinka abortoidut lapset ovat halanneet Jeesusta taivaassa.

Ihmiset ovat kysyneet, miksi Jumala ei ole alunperin suonut elämää esimerkiksi keskenmenon vuoksi taivaaseen astuneelle sikiölle? Moni myös pohtii, ovatko lapset saavuttaneet ihmisen muodon ennen Jeesuksen halaamista, Church and State uutisoi.

This Week With Jesse -nimistä kristillistä saarnaohjelmaa luotsaava evankelista Jesse Duplantis omistaa kolme seurakuntalaistensa keräysrahoin hankittua yksityislentokonetta. Jumala on käskenyt häntä ostamaan neljännen lentokoneen, joka pitäisi olla nimenomaan Falcon 7X -merkkinen. Ilman omaa lentokonetta mies ei kertomansa mukaan pysty suorittamaan keskusteluja Jumalan kanssa tavallisten rahvaiden seassa.