Mies kuvasi koiraansa – innokas lemmikki esitti kaikki temppunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirien kouluttaminen hyville tavoille ei ole aina helppoa, mutta hyväkäytöksisen ja tottelevaisen koiran kanssa eläminen on kuitenkin niin paljon helpompaa, että kouluttaminen kannattaa. Moni opettaa koirilleen myös monia hyödyttömiä, mutta erittäin hauskoja temppuja.

Nyt videolla nähdään todella tottelevainen ja innokas koira, joka on oppinut taitavan kouluttajan ohjauksessa lukuisia temppuja. Kouluttaja John on kuvannut verkkoon videon, jossa koira esittelee kaikki osaamansa temput peräkkäin.

John K9 -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten koira tottelee kouluttajaansa silloinkin kun mies antaa käskyt koiralle selkä koiraan päin. Kouluttaja on kuvannut ikään kuin selfie-videon, jossa hän poseeraa tyytyväisenä viisaan ja tottelevaisen koiransa kanssa.