Rakastaako kumppanisi matkustamista? Tässä parhaat lahjaideat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkustusmukavuus syntyy usein hyvästä organisaatiokyvystä, joustavasta mielestä ja oikeanlaisista varusteista. Jokainen maailmanmatkaaja nauttii saadessaan joululahjaksi reissaamista helpottavia tai siihen liittyviä tavaroita.

Matkustamista rakastava osaa arvostaa erilaisia monitoimipakkauksia tai pieniä matkakokoisia tuotesarjoja. Kannattaa myös katsastaa laadukkaan matkalaukun hinta, sillä toisinaan tarjouksessa on ison kapsäkin lisäksi myös samaan sarjaan sopivat oheiskassit.

Lämmin ja laadukas shaali tai villatakki sopii henkilölle, joka joutuu esimerkiksi työnsä puolesta istumaan paljon lentokoneessa. Niskatyynyjä on saatavilla kaikista lentokenttäkioskeista, mutta parhaimmat kannattaa tilata alan liikkeestä. Matkalaukkuihin on saatavilla myös nimikoituja tägilappuja sekä passille omia kustomoituja taskuja.

Matkamuistoja voi ikuistaa asiaan tarkoitettuun matkapäiväkirjaan, jonka voi ostaa reissuihmiselle pukinkonttiin paketoitavaksi. Kosteusvoiteet, silmikot tai matka-adapterit ja -laturit kruunaavat lahjan.