Tinder-deitti pyysi pukeutumaan mustaan – yllätystreffit paljastuivat hautajaisiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikilla on varmasti tarinoita kummallisista treffeistä tai treffisovelluksissa tapaamistaan henkilöistä. Netissä leviää viraalina erään naisen tarina ikimuistoisista Tinder-treffeistä, jossa deitti oli vienyt neitokaisen isoäitinsä hautajaisiin. Naine ei tosin tiennyt asiaa etukäteen.

Nainen kertoo ystävälleen WhatsAppin välityksellä, että treffiseuralainen oli pyytänyt pukeutumaan mustaan ennen tapaamista. Neitokainen oli tehnyt työtä käskettynä uskoen, että mies oli järjestänyt romanttisen ja tyylikkään illan. Deitti haki naisen autollaan ja he lähtivät ajamaan kohti treffipaikkaa.

Kun mies kääntyi autollaan krematorion parkkipaikalle, selvisi naiselle, että treffit olisivat miehen isoäidin hautajaisissa. Hänen tyttöystävänsä oli lähtenyt muutamaa viikkoa aiemmin, ja miehen oli tuotava joku mukanaan juhliin. Tinderissä miehen tavannut nainen ei kehdannut lähteä enää tässä vaiheessa pois, vaan lohdutti mummonsa kuolemaa itkenyttä deittiä tilaisuuden loppuun saakka.