Rattijuoppo otti mallia Ace Venturasta – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Nebraskassa äitinsä Buickilla aamuyöllä kännipäissään ajellut Rocky Dumais on päässyt kansainvälisiin otsikoihin. Syynä on miehen erikoinen selitys autolla kolaroinnille. Hän pani onnettomuuden lemmikkidekkari Ace Venturan piikkiin.

The Smoking Gun kertoo 26-vuotiaasn Rocky Dumaisin ajaneen puuta päin äitinsä omistamalla Buick Rendezvous henkilöautolla. Hän pakeni kolaripaikalta, mutta jäi hetkeä myöhemmin poliisin haaviin. Dumais kertoi poliiseille, että oli yrittänyt ajaa ajoneuvoa lemmikkidekkari Ace Venturan tyyliin pää ikkunan ulkopuolella.

Syy erikoiseen ajotyyliin oli se, etteivät ajoneuvon pyyhkijät toimineet ja säätila oli sateinen. Dumais puhalsi alkometriin 1,37 promillea, hän oli nauttinut huumausaineita, eikä hänellä ollut voimassaolevaa ajokorttia.