Näin saat aivan uudenlaista energiaa aamuun – yksisarvinen tekee aamupalasta fantasiaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Häränsilmäksi paistetussa kananmunassa ei rikota keltuaista valkuaisen joukkoon. Nyt kahden kananmunan paistamisen avuksi voi ottaa erikoismuotin, jonka avulla keltuaiset pysyvät ehjänä. Muotti tekee paistoksesta yksisarvisen näköisen.

Firebox

Mikäli on kyllästynyt nauttimaan aamupalakananmunansa tavanomaisesti, kannattaa hankkia erilaisia muotteja paistopuuhien avuksi. Yksi keittiövälineistä on yksisarvisen päätä muistuttava paistomuotti, joka jättää keltuaiset kokonaisiksi. Lahjatavaraliike Firebox tietää, että kananmuna maistuu paremmalta, kun sen muoto on suoraan satumaailmasta.

Yksisarviset ovat olleet muodissa jo muutaman vuoden ajan. Tarunhohtoiset hevoset muistuttavat ihmisiä elämän mielikuvituksellisemmasta puolesta, jossa harmaa arki on vaihtunut sateenkaaren eri sävyissä loistavaan fantasiamaailmaan. Paistomuottia voi kaiketi hyödyntää myös lettujen tai vohveleiden tekemisessä.