Asukkaat kyllästyivät teiden kuoppiin – keksivät jouluisen vastaiskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten teiden kuoppiin kyllästynyt henkilö istutti suureen maantiessä olevaan kuoppaan puun kasvamaan. Nyt Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa pikkukaupungin asukkaat ovat vieneet ajatuksen hieman pidemmälle ja jouluiseen teemaan sopivaksi.

Wilkes-Barren kaupungissa tiet ovat jopa huonommassa kunnossa kuin monin paikoin Suomessa, ja nyt asukkaat ovat ryhtyneet varoittamaan autoilijoita kuopista asettamalla kuoppiin joulukuusia. Asukkaiden mukaan kaupunki ei ole kyennyt täyttämään kuoppia tarpeeksi nopeasti, joten asiaa oli tarpeen korostaa hieman poikkeavalla tavalla.

Joulukuuset teiden kuopissa toimivat kaupungin suuntaan muistutuksena ongelman olemassaolosta, mutta samalla myös varoittavat autoilijoita kuopista. Osa on nimittäin niin syviä ja suuria, että auton rengas hajoaa sellaiseen esimerkiksi pimeällä vahingossa ajettaessa. Idean keksi Marietta Spak, joka huomasi, että joulukuusi voisi näyttää hyvältä tien kuopassa.