Mies haluaa näyttää David Beckhamilta – makaa nyt koomassa onnettomuuden takia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Jack Johnson -nimisestä miehestä, joka on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan, jalkapalloilija David Beckhamilta. Nyt hän on joutunut koomaan asuntopalon vuoksi.

Koko omaisuutensa ja asuntonsa tulipalossa menettänyt Jack Johnson on puilla paljailla. Mies on käyttänyt lähes 37.000 euroa plastiikkakirurgiaan, jonka vuoksi hän on korviaan myöten veloissa. Hän on tällä hetkellä asunnoton.

Mies nukutettiin vuorokauden ajaksi koomaan hänen hengitettyä savua asuntonsa tulipalossa. Tästä selvittyään 22-vuotias Jack Johnson on päättänyt toteuttaa entistäkin suuremmalla tarmolla unelmansa näyttää David Beckhamin kaksoisolennolta. Hän etsii parhaillaan keinoja uuden asunnon ja kauneusleikkausten maksamiseen.

– En näytä Davidilta nyt, enkä edes sitten, jos joku antaisi minulle miljoona puntaa, mutta aikoisin silti yrittää muuttumista kuolemaan saakka, Jack Johnson kertoo Manchester Evening Newsin mukaan.

View this post on Instagram

Vitamin being pumped in my body

A post shared by J A C K B E C K H A M (@iamjack96) on

View this post on Instagram

Saturday let’s have ya Xx

A post shared by J A C K B E C K H A M (@iamjack96) on