Lapset ja vanhemmat järkyttyivät – joulupukki raivostui ihmisille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa on kauhisteltu pahansuopaa ja todennäköisesti itse tuhmien lasten listalle tänä vuonna päätyvää Pukkia. Raivostunut Joulupukki käytti alatyylistä ilmaisua lapsille.

St. Ivesissä järjestetty joulutapahtuma jouduttiin CNN:n mukaan keskeyttämään viereisessä rakennuksessa tapahtuneen palohälytyksen ansiosta. Vanhempien ja lasten poistuessa rauhallisesti rakennuksesta paikalla ollut Joulupukki repi tekopartansa pois ja yritti tunkea väkijoukon läpi kiroillen.

– Painukaa kaikki v**tuun täältä, Joulupukin kerrotaan huutaneen.

Tapaus herätti runsaasti paheksuntaa sosiaalisessa mediassa. Tapahtuman järjestänyt Festival Events St. Ives on sittemmin pahoitellut asiaa, mutta väittää Joulupukin vain yrittäneen auttaa rakennuksen evakuoinnissa.