Lasten joulurauha on pelastettu – Vieno julkaisi uuden Sirkkaset-jakson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten rentouttamiseen keskittyvä Vieno-yritys on noussut lapsiperheiden suosikiksi lapsia rentouttavilla Sirkkaset-äänitteillään. Niiden avulla hektisinkin päivä päättyy levollisesti, kun lapsi kuuntelee sadun muotoon tehdyn rentoutuksen.

Nyt Sirkkaset-sarja on saanut uuden kovasti odotetun joulujakson, jossa joulu tulee myös Sirkkasille Sepon valmistellessa heille suurta joulupöytää. Verkossa ilmaiseksi kuunneltavissa oleva Sirkkasten joulurentoutus (kuuntele tästä) tarjoaa lapsiperheille helpon keinon rauhoittaa lapset iltaisin tai vaikkapa päiväunille.

Vieno tarjoaa lasten lisäksi rentoutuksia myös aikuisille. Verkossa on vielä toistaiseksi veloituksetta kuunneltavissa äänitteitä pikaisiin päiväuniin ja uniongelmiin sekä energisoivia äänitteitä päivän askareisiin tai vaikkapa bussimatkalle. Äänitteet löytyvät Vienon verkkosivuilta. Verkosta löytyy lisää myös Sirkkaset-sarjan rentoutuksia varsinkin lasten makuun.