Äiti tapasi kauniin tytön ruokaupassa – järjesti treffit pojalleen ja internet ihastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhempien osuus nuorten deittailussa on yleensä korkeintaan nolla, koska nuoret eivät halua vanhempiensa sekaantuvan näihin asioihin. 20-vuotias yhdysvaltalainen Codey ja hänen äitinsä ovat kuitenkin toista maata, ja nyt he ovat saaneet internetin sekaisin.

San Antoniossa asuva nuori opiskelijakaunotar Charisma Valdez tapasi ruokakaupassa sattumalta Codey Gonzalezin Patricia-äidin, joka ryhtyi heti järjestämään nuorille treffejä. Charisma oli liikkeellä ystäviensä kanssa, kun äiti ryhtyi esittelemään opiskelijatytöille poikansa kuvia ja kertoi etsivänsä pojalleen tyttöystävää.

Charisma päätti kertoa asiasta Twitterissä viestillä, josta tuli saman tien nettihitti. Äitiä on sittemmin nimitetty muun muassa Vuoden äidiksi. Charisma kertoi sosiaalisessa mediassa mitä äiti oli kertonut pojastaan. Kaksi päivää tämän jälkeen sosiaalisessa mediassa riemastuttiin, kun Charisma ja Codey julkaisivat kuvan ensimmäisiltä treffeiltään. Nyt pari on kertonut Yahoo! Lifestyle -verkkolehdelle deittailevansa.