Anssi Kelan somekuva sulattaa sydämet: ”Puhuu enemmän kuin miljoona sanaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Anssi Kela soi parhaillaan tiuhaan radioaalloilla Ilves-kappaleensa myötä. Tänään Kela on kuitenkin sulattanut suomalaisten sydämiä myös sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan koskettavalla kuvapäivityksellä.

View this post on Instagram

Nappasin kuvan viime yönä mennessäni nukkumaan. Pienemmän käden haltija oli tuossa vaiheessa jyrissyt jo tunteja höyhensaarilla. Katselen nyt kuvaa uudestaan, ja jostain syystä se liikuttaa minua suuresti. Minulle tämä nopeasti räpsäisty ruutu puhuu enemmän kuin miljoona sanaa. Siinä on kaikki. On hassua, miten maailma hukkuu onnellisista ja onnettomista parisuhteista tehtyihin lauluihin, mutta parisuhteen seurauksesta, vanhemmuudesta, on kirjoitettu yllättävän vähän biisejä. Olen itsekin huomannut aiheen vaikeasti lähestyttäväksi. Päätin kuitenkin vuosien harkinnan jälkeen lopulta tarttua haasteeseen, ja kirjoitin vanhemmuudesta viimeisimmälle levylleni. Sain aikaan Kaiken tarkoitus -nimisen kappaleen, joka onkin yksi urani henkilökohtaisimmista ja itselleni tärkeimmistä biiseistä. Kriitikot eivät tosin olleet samoissa tunnelmissa: esim. Soundin levyarviossa Kaiken tarkoituksen todettiin olevan ”pitkästyttävä liukuhihnakappale, joka kutistuu jokaisen kuuntelukerran myötä”. Väliäkö sillä. Tuon laulun tein itselleni ja lapsilleni.

A post shared by Anssi Kela (@anssikela) on

– Nappasin kuvan viime yönä mennessäni nukkumaan. Pienemmän käden haltija oli tuossa vaiheessa jyrissyt jo tunteja höyhensaarilla. Katselen nyt kuvaa uudestaan, ja jostain syystä se liikuttaa minua suuresti. Minulle tämä nopeasti räpsäisty ruutu puhuu enemmän kuin miljoona sanaa. Siinä on kaikki, Anssi Kela kirjoittaa.

– On hassua, miten maailma hukkuu onnellisista ja onnettomista parisuhteista tehtyihin lauluihin, mutta parisuhteen seurauksesta, vanhemmuudesta, on kirjoitettu yllättävän vähän biisejä. Olen itsekin huomannut aiheen vaikeasti lähestyttäväksi, Kela jatkaa.

Samalla suosikkilaulaja kertoo päättäneensä taannoin vuosien harkinnan jälkeen kirjoittaa aiheesta Kaiken tarkoitus -kappaleen, jonka hän kertoo olevan yksi uransa henkilökohtaisimmista ja hänelle itselleen tärkeimmistä kappaleista. Anssi Kela kertoo tehneensä kappaleen itselleen ja lapsilleen, joten siihen kohdistuva kritiikki on toisarvoista.