Äiti yllätti miehet raiskaamasta tytärtään – puukotti kaikkia ja surmasi yhden

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On sanottu, että lastaan suojeleva nainen voi nostaa adrenaliinin avulla vaikka kuorma-auton ilmaan tarpeen vaatiessa. Eräs nainen on tehnyt todellisen urotyön yllättäessään miesporukan joukkoraiskaamasta omaa tytärtään. Hän hyökkäsi miesten päälle puukko tanassa kuin raivohärkä.

Leijonaemoksi kutsuttu eteläafrikkalainen nainen on vapautettu syytteistä, vaikka hän oli puukottanut yhden miehen hengiltä ja haavoittanut kahta muuta vakavasti. Syynä oli tyttärensä pelastaminen miesten joukkoraiskaukselta. Etelä-Afrikassa tapahtuu joka päivä keskimäärin 110 raiskausta.

Daily Mail kertoo, että 57-vuotias nainen oli valmistanut tyttärelleen vietäväksi illallista, kun yhteinen ystävä saapui hänen oven taakse hädissään. Ystävä kertoi, että oli nähnyt kuinka kolme miestä oli raahannut naisen 27-vuotiaan tyttären rakennukseen ja riisunut samalla väkisin hänen vaatteitaan. Äiti oli soittanut poliisille.

Koska nainen ei saanut viranomaisilta vastausta, otti hän vihannesten pilkkomiseen käytetyn veitsen ja juoksi suoraan tyttären luokse kolmen kilometrin pituisen matkan. Hän kuuli tyttärensä avunhuudot yhden rakennuksen sisältä ja teki rynnäkön sisään. Äiti yllätti kolme alastonta miestä oman tyttärensä kimpusta. Silmittömän raivon tuloksena äiti puukotti kaikkia miehiä, joista yksi kuoli heti saamiinsa vammoihin.

Sen jälkeen äiti rauhoitteli lastaan ja odotti pelastusviranomaisia saapuvaksi. Tyttärensä pelastanut äiti toimitettiin ensin vankilaan murhasyytteiden kera. Ihmiset keräsivät naiselle rahaa puolustusasianajajan palkkaamiseen, mutta valtion syyttäjänvirasto luopui syytteistä kolme viikkoa myöhemmin. Henkiin jääneet raiskaajamiehet tuomittiin 30 vuoden vankeusrangaistukseen.