Hyvästi tylsä sisustustyyli – nyt suositaan kurvikkaita huonekaluja

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Samettipäällysteiset ja värikkäät sohvat kuuluvat monen mielestä lähinnä 1970-luvun James Bond -elokuviin. Nyt on kuitenkin trendikästä ottaa sisustukseensa mallia hippivuosista, jolloin isoimmat ja näyttävimmät huonekalut olivat pyöreämuotoisia ja värikkäitä.

Takavuosien sisustustyylin sijaan koko kotia ei tarvitse sävyttää riemunkirjavasti ja eri tyylejä sekoitellen. Sen sijaan katseenvangitsijaksi valikoituu sohva, jonka muoto on pyöreä ja materiaali pehmeää. Värimaailma voi olla lähes mitä tahansa aurinko allaan kantaa.

Luksusluokan sisustusliikkeet ovat esitelleet sohvakalustoja, joiden muotokieli on kaikkea muuta kuin pelkistetyn skandinaavinen. Pyöreät sohvapöydät sopivat erinomaisesti kurvikkaan löhölinnan kaveriksi. Kokosimme alle esimerkkikuvia Instagramista.

View this post on Instagram

I saw curves everywhere:)) In sofas, sectionals, chairs, counter stools, ottomans , benches and even some case goods . “Curves” is new normal and the interest thing about, is that you don’t need to have a curvy area in your house or an apartment to use it. How do you feel abojt this new trend? Yes or Nay? #toptrends #curvyfurniture #curvysofa #curves #interiordesignnj #luxurylifestyle #everydayluxury #interiordesign #yelenadesignsnj #luxuryfurniture #newtrendsindesign #interiordesignnj #interiordesignnyc #luxurylifestyle #luxurylighting #luxuryfurniture #highpointmarket2018 #fallhighpointmarket2018 #highpointmarket #hpmkt2018 #njinteriordesigner #yelenadesignsny #luxuryhomes #holmdel

A post shared by Yelena Gerts (@houseofstyle_design) on

View this post on Instagram

🌺DESIGNER TIP🌺: If you use gorgeous pieces that are not competing to each other, your design wins. In this photo you can clearly see that each piece is so bold, yet they have the negative space they deserve around them. 💕 . . thank you @marceloceciliodesigner – #design #decor #designdeinteriores #homedesign #homedecor #interiordecor #interiordesign #casas #luxo #luxury #interiorismo #interiordesign #artwork #wallart #popart #andywarhol #lausanneinteriordesigner #mytaste #interiors4all #interiordecorating #interiorgoals #livingroomdecor #curvyfurniture #redsofa #organicshapes #interiordesign #interiordesigner

A post shared by ℍ𝕠𝕦𝕤𝕖 𝕆𝕗 𝕄𝕠𝕠𝕕𝕤 𝕀𝕟𝕥𝕖𝕣𝕚𝕠𝕣𝕤 🇨🇭 (@houseofmoods.ch) on