Mies siisti partansa porakoneella – käyhän se näinkin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Älä kokeile tätä kotona. Toistan: Älä kokeile tätä kotona. Youtube-käyttäjä on testannut, kuinka hyvin porakone toimii parran siistimisen apuna. Videon perusteella yllättävän hyvin, vaikkakin miehen työkalusta on akku loppumaisillaan.

Porakonetta on hyödynnetty Youtube-videoiden perusteella aina omenoiden kuorimisesta kotikutoisten tuulettimien rakentamiseen saakka. Nyt porakoneesta on tehty parran ojennukseen paneva harjamasiina. Sille on annettu nimeksi Beard Brush 3000.

Matthew Mathis on kiinnittänyt porakoneeseen ison harjaspään ja pyörittelee sen avulla kasvokarvoituksensa suortuvat ojennukseen muutamassa sekunnissa. Vaarana on, että partakarvat pyörittyvät harjan ympärille ja lähtevät ihosta irti juurineen. Tällöin porakone olisi hardcore-luokan epilaattori.