Nainen yritti tankata Teslaa huoltoasemalla – bensaluukun etsintä hervottomalle videolle

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin sähköauto Tesla ei ole kovin tuttu näky huoltoasemien pihoissa ja vielä harvinaisempi näky se on pysäköitynä bensapumpun luokse. Nyt tällainen näky on kuitenkin tallentunut hervottomalle videolle, jossa paikalle sattunut mies kuvasi tilanteen.

Videolla nähdään miten nainen yrittää epätoivoisesti etsiä sähköautosta bensapistoolin mentävää reikää. Lopulta nainen saa avattua auton latausluukun, jonne hän ryhtyy työntämään pistoolia. Se ei kuitenkaan ota onnistuakseen, kuten arvata saattaa.

Teslan takana olleessa autossa istuva ja tilanteen kuvannut mies on tikahtua nauruunsa, kun nainen ei ymmärrä, ettei Teslaan voi tankata bensiiniä. Lopulta nainen etsii bensaluukkua minuuttikaupalla, kunnes autossa tilanteelle nauranut mies käy kertomassa hänelle mistä on kyse.