Unelmien aviomies paljastui sarjapettäjäksi – 13 lasta kuuden eri naisen kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen Mary Turner Thomson luuli olevansa onnellisesti naimisissa amerikkalaisen William Allen Jordanin kanssa. Nainen eli täydellistä elämää, johon toi lisäjännitystä miehen ammatti CIA:n agenttina. Yhtäkkiä kaikki paljastui valheeksi.

Ei ole tavanomaisesta poikkeavaa, että pintapuolisesti onnelliselta näyttävässä avioliitossa toinen tai molemmat osapuolet viettävät kaksoielämää. Sen sijaan harvinaisempaa on se, että syrjähyppyjä järjestelmällisesti tekevä ihminen pystyy pitämään useaa avioliittoon verrattavissa olevaa kulissia pystyssä. William Allen Jordanilla oli samaan aikaan neljä vaimoa.

Eikä tässä vielä kaikki. Yksi hänen vaimoistaan, edinburghilainen 53-vuotias Mary Turner Thomson sai tietää, että Jordanilla oli yhteensä 13 lasta kuuden eri naisen kanssa. Vaatii melkoista organisointikykyä järjestellä elämänsä siten, että pystyy esittämään rakastavaa aviomiestä ja isää samanaikaisesti useammalle eri naiselle.

Jordan oli valehdellut Thomsonille suhteen alkuaikoina olleensa steriili. Yllättäen nainen tulikin raskaaksi. Pitkät poissaolot perheensä luota tapahtuivat peitetarinan avulla, jonka mukaan Jordan oli CIA:n agentti. Ammatin varjolla mies sai myös vaimoltaan rahaa, koska keksi tarinan kiristyksestä. Thomson maksoi yhteensä 200.000 puntaa agenttimiehelleen, jotta nämä kuvitteelliset rikolliset eivät olisi satuttaneet heidän lapsiaan.

Daily Mailin mukaan totuus paljastui, kun yksi Jordanin monista vaimoista otti yhteyttä Thomsoniin. Amerikan Auervaara tuomittiin vuonna 2014 vankeusrangaistukseen petoksesta, laittoman aseen hallussapidosta ja kaksinnaimisesta. Tarinasta on tehty myös tositapahtumiin perustuva kirja nimeltään The Bigamist: The True Story of a Husband’s Ultimate Betrayal. Hän löysi suurimman osan uhreistaan netin treffipalstoilta.