JWoww haki lähestymiskieltoa ex-miehelleen – ero muuttui likaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -ohjelmasta julkisuuteen noussut pariskunta Jennifer ”JWoww” Farley ja Roger Mathews ovat eronneet. Kahden lapsen vanhemmat ovat ajautuneet riitoihin keskenään, jonka vuoksi JWoww on nyt hakenut lähestymiskieltoa Mathewsille.

– Viime aikaiset tapahtumat ovat johtaneet siihen, että Jenni on oottanut yhteyttä viranomaisiin oman ja lastensa edun tähden. Kaikki väitteet ja sosiaalisen median julkaisut, jotka kuvaavat päinvastaista, ovat vääriä, harhaanjohtavia ja tarkoituksella laadittu näyttämään Jenniä negatiivisessa valossa, JWoww’n asianajaja sanoo.

Koko vyyhti sai alkunsa Mathewsin julkaistua kymmenen Instagram-videota, joissa mies väitti ex-vaimonsa huutaneen hänelle hysteerisesti, soittaneen poliisit ja poistaneen miehen viranomaisten toimesta hänen omasta kodistaan. Mathews ei saa nähdä lapsiaan tai saa ottaa mitään yhteyttä ex-vaimoonsa. Edes tekstiviestit eivät ole sallittuja. He avioituivat vuonna 2015.