Masturdating-vinkit jouluksi – vietä laatuaikaa itsesi kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koska viimeksi annoit itsellesi täyden huomion ja panoksen? Paras joululahja voi olla tänä vuonna se, että vietät laatuaikaa itsesi kanssa ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Soolotreffit ja masturdating ovat nyt parhaita tapoja siihen.

Elite Daily vinkkaa, että henkilö voi nauttia puhtaasti omasta seurastaan jouluna. Itsekseen olemisessa on parasta vapaus ja se, että pääsee samalla tekemään tutkimusmatkaa omaan sisimpään ilman muiden luomia paineita.

Lähde kävelyretkelle esikaupunkialueelle katsomaan, kuinka ihmiset ovat koristelleet talojaan jouluvaloilla. Mene tekemään vapaaehtoistyötä ilman, että pääasiallisena tarkoituksena on päästä kertomaan päivän hyvästä työstä sosiaalisessa mediassa. Tee vapaaehtoistyötä muiden hyväksi.

Etsi tietoa muiden kulttuurien tavoista viettää joulua ja kokeile erilaisia reseptejä. Askartele jälkiruoaksi suklaajuomatikkuja, jotka sekoitetaan kuuman maidon sekaan kaakaon tyyliin.

Kalliiden jouluruokien sijaan voi panostaa kylpylälomaan, spa-hetkeen tai kotikutoisen hemmotteluillan luomiseen. Pääasia on, että nauttii ajastaan itsensä kanssa, oppii kuuntelemaan ajatuksiaan ja pystyy panostamaan omaan hyvinvointiin. Puhelimen voi sulkea sen ajaksi kokonaan, jotta sisäinen rauha löytyy paremmin.