Bensiinin hinta putosi lähes nollaan tietokonevirheen ansiosta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autoilijoita odotti taannoin melkoinen yllätys Yhdysvaltojen South Carolinassa sijaitsevalla huoltoasemalla. Polttoaineen hinta oli yllättäen tippunut pohjalukemiin.

West Colmbian Circle K -bensa-asemalla polttoainetta myytiin sentin hintaan gallonalta, eli noin 3,7 litralta. Merkittävä ja monet huoltomaseman asiakkaista yllättänyt hinnanalennus johtui tietokonevirheestä.

Bensiiniä ehdittiin myydä huoltoasemalla pilkkahintaan noin 45 minuutin ajan. Lopulta poliisit saapuivat paikalle puuttumaan asiaan. AJC-uutissivuston mukaan sama virhe koski bensa-asemia myös Kalifornian ja Arizonan osavaltioissa.

Penny a gallon gas

Publiée par Rob Starkey sur Mardi 11 décembre 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.