Macaulay Culkin palasi yksin kotiin – tällä kertaa mainoksessa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen lapsitähti Macaulay Culkin on palannut hänet maailmanmaineeseen nostaneeseen rooliinsa Yksin kotona -elokuvien Kevininä. Tällä kertaa hän esiintyy vanhana suosikkihahmona Googlen mainoksessa.

Tuore mainos paljastaa, miltä Yksin kotona olisi voinut näyttää mikäli Kevinin apuna olisi ollut Google Assistant -virtuaaliavustaja. Jouluelokuvan kohtaukset on luotu mainoksessa uusiksi hämmästyttävällä tarkkuudella, vaikka 38-vuotias Culkin onkin nykyään jo hieman aikuisemman näköinen.

Macaulay Culkinia ei ole viime vuosina juuri valkokankaalla nähty, vaan sen sijaan tähti on keskittynyt suositun Bunny Ears -podcastin juontamiseen. Hän esiintyi taannoin myös peliaiheisessa Youtube-sarjassa Angry Video Game Nerd.