Surffari yritti maksaa pikaruokatilauksen kannabiksella – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tämän päivän Florida-aiheisten rikosuutisten pääosaan nousee 23-vuotias Anthony Gallagher, joka yritti ostaa McDonald’sin pikaruokaa kannabiksella. Vaihtokauppa ei onnistunut ja paikalle soitettiin poliisit.

The Smoking Gunin mukaan Anthony Gallagher ajoi Pontiac-merkkisellä autollaan aamuyöllä puoli kahden aikaan Port St. Luciessa sijaitsevan McDonald’s -ravintolan autokaistalle. Mies tilasi itselleen ruokaa, mutta käteisen sijaan hän ehdotti maksutavaksi pientä pussillista kannabista. Työntekijä ei suostunut vaihtokauppaan ja soitti asiasta hätänumeroon.

Gallagher ehti ajaa pois paikalta, mutta tuli takaisin puoli tuntia myöhemmin juuri sopivasti, kun poliisit olivat myös pikaruokalan luona. Pilviveikon auto oli helposti tunnistettavissa, sillä hänen takaikkunastaan roikkui puoliksi ulkona ollut surffilauta. Poliisit löysivät miehen autosta kasapäin roskia, homehtunutta pikaruokaa ja pienen määrän kannabista. Gallagher pidätettiin päihtyneenä ajamisesta.