Mitä ihmettä? Cardi B:n lenkkarit & korkokengät kummastuttavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkikset ovat valmiita menemään todella pitkälle edustamansa muodin puitteissa. Suunnittelijoiden tehtävänä on puolestaan löytää oikeat henkilöt mainostamaan heidän tuotteitaan tarpeeksi näyttävästi. Cardi B on onnistunut tässä.

Räppäri Cardi B on julkaissut Instagramiin kuvan, jossa hän on pukeutunut Dsquared2-muotitalon uutuuskenkiin. Kyseessä ovat lenkkitossuilta näyttävät korkokengät, joissa on ikään kuin kaksi erillistä lenkkarin pohjaa. Kuva on kerännyt yli neljä miljoonaa tykkäystä vuorokaudessa.

Lenkkarikorkkarit suunnitellut muotitalo on tuonut erikoisia jalkineita ennenkin markkinoille. Kerroimme viime keväänä Dsquared2-merkkisistä korkokengistä, joiden kärki oli kuin suoraan varvassandaaleista.