BMW kaahasi Hämeessä ylinopeutta peltipoliisiin – matkustaja paljasti rinnat ja toinen takapuolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi julkaisee verkossa ajoittain tapauksia, joissa peltipoliisiin on tallentunut jokin poikkeuksellinen näky. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut kuvia aktiivisesti muun muassa Twitterissä. Nyt vuorossa on taas erikoinen otos.

Pastersteinin sosiaalisessa mediassa julkaisemassa kuvassa nähdään miten tumma BMW-henkilöauto ajaa 38 kilometrin ylinopeudella peltipoliisiin. Siinä ei ole kuitenkaan vielä kaikki, sillä auton ulkopuolella paljasta pintaa esittelee kaksi matkustajaa. Nainen esittelee kattoikkunasta rintojaan ja ilmeisesti miespuolinen henkilö on työntänyt paljaan takapuolensa ulos ikkunasta.

– Kiitos jälleen @Hameenpoliisi partiolle, joka tunnisti kilvettömän ajoneuvon kuljettajan, jota epäillään 38 km/h ylinopeudesta. #yhteistyö Jos vatsa kuralla tai muuten kuuma, ajoneuvo tulee pysäyttää. Kurkottelu on vaarallista ja lisäksi kiellettyä, Dennis Pasterstein kommentoi kuvan yhteydessä.