Kaipaatko inspiraatiota uudenvuoden tarjoiluun? Nämä kuvat riittävät

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Australialaisen pitopalvelun kuvat leviävät kulovalkean tavoin netissä. Syynä on yhtiön taidokas asettelu, jossa juustolautaset muuttuvat pieniksi makuparatiiseiksi. Kuvista kannattaa ottaa mallia esimerkiksi uudenvuoden juhlintaan.

Napostelulautasten ja juustotarjottimien valmistaminen vaatii asettelua, pilkkomista ja oikeanlaisten raaka-aineiden hankkimista. Alkuun pääsee hankkimalla sopivan kokoisia tarjottimia tai leikkuulautoja, joiden päälle voi luoda asetelmia. Sen jälkeen voi kipaista kauppahalliin ostoksille ja satsata laadukkaisiin liha- ja juustotuotteisiin.

Pienet kulhot toimivat dippien ja tahnojen kannattelijoina. Hedelmät, marjat ja vihannekset tuovat väriä lautaselle. Ei kannata myöskään unohtaa pähkinöitä ja suklaapaloja. Herkkujen asetteleminen on puoli ruokaa, joten kokosimme alle Le Fromagen upeita annoskuvia.