Playboy-kaunotar paljastavissa bikineissä – merimaisema jää toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Alastomana usein jopa sosiaalisessa mediassa nähtävä Sara poseeraa tällä kertaa Miamissa rannalla bikineissä, jotka eivät peitä hänen upeaa vartaloaan kovinkaan paljon. Viime aikoina Playboy-lehden kaunotar on julkaissut itsestään useita näyttäviä kuvia eksoottisissa maisemissa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.