Valtteri ja Emilia Bottas yllättivät sairaat lapset: ”Eivät uskoneet silmiään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas ja hänen vaimonsa Emilia Bottas ovat yllättäneet sairaat lapset Päijät-Hämeen Keskussairaalan lastenosastolla, kun hän saapui sairaalaan yllätysvierailulle jakamaan jouluiloa lapsille. Ohjelmassa oli muun muassa nimikirjoitusten jakamista sekä joululahjojen paketointia.

– Kävimme tällä viikolla Emilia ja Valtteri Bottaksen kanssa Päijät-Hämeen Keskussairaalan lastenosastolla viemässä joulumieltä lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Vierailu oli osa Westpro4U:n ja Valtteri Bottas Duathlon yhteistyötä, sosiaalisen median Valtter ja Emilia Bottas Westpro4U -ryhmässä kerrottiin.

View this post on Instagram

💛🎄🎁✨😍 @westpro4u @valtteribottas

A post shared by Emilia Bottas (@emiliabottas) on

– Vierailu nostatti kyyneleet silmiin ja lapset eivät uskoneet silmiään kun Valtteri ja Emilia saapui paikalle lahjoineen. Myös sairaalan henkilökuntaa muistettiin jouluisilla lahjakasseilla. Hyvää neljättä adventtia, huomenna se joulu sieltä jo saapuu!

Valtteri Bottas Duathlon -urheilutapahtuman osallistumismaksuja ohjataan vuonna 2019 lasten ja nuorten positiivisen kasvun ja kehityksen tukemiseen. Lahjoituskohteiksi valitaan ensisijaisesti lasten ja nuorten liikuntaa edistäviä kohteita Nastolan lähistöltä. Westpro4U ry ohjaa lahjoitukset lyhentämättömänä suoraan avunsaajille.