Blac Chyna haastoi koko Kardashianien perheen – oikeuteen vasta vuonna 2020

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta maailman maineeseen nousseet Kardashianit ovat odottaneet lisätietoa Rob Kardashianin ex-kihlatun ja tyttären äidin Blac Chynan suunnitelmista perhettä vastaan nostettujen oikeusjuttujen ajankohdasta. Naisen lakimies Walter Mosley on nyt tiedottanut asiasta.

Blac Chynan asianajaja Walter Mosley on tiedottanut Instagramissa, että glamourmalli astelee oikeuden eteen 3. helmikuuta 2020. Tästä päivämäärästä käynnistyy pitkä ja vaativa oikeustaistelu Kardashianien julkkisperhettä vastaan. Toisin sanoen osapuolilla on vielä yli vuosi aikaa sopia kiistat suljettujen ovien takana.

Blac Chyna on syyttänyt Kardashianeja hänen uransa tuhoamisesta ja siitä, että naisen tähdittämä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chynan mukaan Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjemapaikkansa. Hän on kertonut vaativansa miljoonakorvauksia oikeudessa.