Uskomaton sattuma – nainen selvitti varkauden Tinderin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olisi mahtavaa tietää tarkkoja lukuja, kuinka moni on löytänyt treffisovelluksista aidon rakkauden. Usea henkilö käyttää treffisovelluksia lähinnä tylsien hetkien pelastajina tai yhden illan juttujen etsintään.

Nyt otsikoihin on päätynyt Emily Cochran -niminen nainen, joka sai eräänä iltana kaksi perättäistä matchia Tinderissä. Molemmat miehet olivat saman etäisyyden päässä Emilystä. Tilanne sai hauskan käänteen, kun nainen alkoi keskustella miesten kanssa.

Toinen miehistä valitti, että joku oli varastanut hänen Lacroix-kivennäisvetensä oven ulkopuolelta, kun hän oli käynyt pikaisesti kotonaan. Samaan aikaan toinen Tinder-mies kertoi onnenpotkusta, jonka mukaan hän oli löytänyt kadulla lojuneita Lacroix-kivennäisvesipulloja. Emily saattoi lopulta miehet yhteen ja vesipullot palautuivat oikealle omistajalleen.