Mitkä muodot! Somekaunottaren fitness-takapuoli jätti rantamaisemat toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Joulun kunniaksi Jen Selter nähdään nyt poseeraamassa upeassa kuvassa, jossa hän esittelee täydellisen muotoista fitness-takapuoltaan rantamaisemissa. Yllään hänellä on viettelevän vaaleanpunainen ja osin läpikuultava bileasu, joka korostaa upeasti hänen kurvikkuuttaan.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.