Bella ja Gigi Hadid lapsuuskuvassa – tältä tulevat supermallit näyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja hänen siskonsa Gigi Hadid lukeutuvat maailman suosituimpiin huippumalleihin, joten kyseessä ovat maailman ylivoimaisesti menestyneimmät mallisiskokset. Geenit ovat siis enemmän kuin kohdallaan, eikä liene ihme, että tyttöjen äiti oli aikanaan suosittu huippumalli Yolanda Hadid.

Nyt perhe on julkaissut itsestään upean arkistokuvan joulun kunniaksi. Siinä perheen äiti ja molemmat tulevat supermallityttäret poseeraavat Joulupukin kanssa.

Perheeseen on seuraavaksi tulossa mahdollisesti poptähti, kun Bella ja The Weeknd seurustelevat. Bellalla ja The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.