Pariskunta lahjoitti omaisuutensa kotinsa menettäneille palomiehille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa kärsittiin taannoin historiallisen massiivisista maastopaloista, kun osavaltiossa riehui saman aikaisesti useita suuria maastopaloja. Moni menetti henkensä näissä paloissa materialististen vahinkojen lisäksi.

Nyt eräs mies on päättänyt vaimonsa kanssa auttaa kotinsa menettäneitä. Kim Ringeisen ja hänen Anette-vaimonsa ovat päättäneet lahjoittaa koko omaisuutensa kotinsa menettäneille palomiehille.

Paloissa paloi poroksi noin 40 sammutustöihin osallistuneen palomiehen kodit, ja Kim ja anette yrittävät nyt auttaa näitä palomiehiä elämänsä uudelleenkäynnistämisessä. Maan toiselle puolelle muuttava pariskunta päätti lahjoittaa huonekalunsa ja irtaimistonsa sen muuttamisen sijaan.