American Idol -kaunotar Katharine McPhee bikineissä – upea näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poplaulaja Katharine McPhee nousi julkisuuteen American Idol -sarjan viidennen tuotantokauden myötä. Parhaillaan tähti valmistautuu tuleviin häihinsä.

Nyt Scorpion-sarjastakin tunnettu McPhee on muistanut fanejaan Instagramissa bikinikuvan merkeissä. Talvisesta julkaisuajankohdasta huolimatta tähti hehkuu otoksessa kesäistä lämpöä nauttiessaan Havaijin auringonpaisteesta.

34-vuotias Katharine McPhee paljasti toukokuussa seurustelevansa 69-vuotiaan musiikkituottaja David Fosterin kanssa. Pariskunta meni kihloihin lomaillessaan kesällä Italiassa, ja häät ovatkin vain ajan kysymys.

 

View this post on Instagram

mele kalikimaka is hawaii’s way… 💋🌼

A post shared by Katharine McPhee (@katharinemcphee) on