Angelina Jolie harkitsee ehdokkuutta presidentinvaaleissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Angelina Jolie on ollut viime vuosina otsikoissa pääasiassa riitaisan avioeronsa merkeissä, sillä hän ja Brad Pitt ovat riidelleen vuosien ajan. Viime aikoina tilanne on ollut rauhoittumaan päin. Nyt Joliella on uusia suunnitelmia.

Tuoreimpien tietojen mukaan Angelina Jolie harkitsee parhaillaan asettumista ehdolle Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Hän kertoi asiasta Syyrian pakolaisille rakennetulla Domizin pakolaisleirillä järjestämässään lehdistötilaisuudessa.

Yhdistyneiden kansakuntien erityislähettiläs Angelina Jolie myönsi, että hän olisi nauranut ajatukselle ehdokkuudesta vielä 20 vuotta sitten. Nyt hän kuitenkin kertoi tekevänsä mitä hänen täytyy. BBC Radio 4 -kanavan Today-ohjelman haastattelussa Jolie kiitti kohteliaasti, kun toimittaja kertoi pitävänsä häntä potentiaalisena demokraattien ehdokkaana presidentinvaaleissa.