Missifinalisti Essi Unkuri palvoi aurinkoa Dubaissa – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin runsaasti upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Essi on suunnannut palvomaan aurinkoa Dubaissa suositulle Risos Premium Dubai -hotellin yksityisrannalle, joka sijaitsee Jumeirah Beachin liepeillä.

View this post on Instagram

💫

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by ℭssⅰ ℧nkuri (@essiunkuri) on

Viime päivinä Essi on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upeita kuvia lomamatkaltaan. Tuoreimmissa otoksissa Essi poseeraa muun muassa rantavedessä bikineissä ananas päänsä päällä Haitilla ja nousee vedestä bikineissä Meksikossa.