Naomi Campbell paljasti todelliset hiuksensa – fanit eivät olleet uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Tuoreimmat Instagram-kuvat todistavat, että nainen hehkuu edelleenkin upeana. Viime aikoina Naomi on taas aktivoitunut julkisuudessa, sillä hän osallistuu nykyisin usein erilaisiin julkkisjuhliin.

Nyt ikoninen supermalli on yllättänyt miljoonat faninsa ja seuraajansa julkaisemalla lomaltaan Keniasta valokuvan todellisista hiuksistaan. Yleensä peruukki päässään esiintyvä supermalli nähdään kuvassa odottamattoman niukoissa hiuksissa. Naomi vietti joululomansa Keniassa, jossa hän riisui myös pitkän ja upean peruukkinsa.

– Paljasta kaikki. Tein sen Keniassa, Naomi Campbell kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.