Äiti antoi lapsensa sotkea lentokoneen kynillä – matkustaja kuvasi vieressä

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneissa ja muissa julkisissa kulkuvälineissä on olemassa sääntöjä, joita ei sovi rikkoa, vaikka harkintakyky olisikin kuin gerbiilillä. Nyt eräs lentomatkustaja on kuvannut vierestä miten pikkupojan äiti antoi lapsensa sotkea matkustajakoneen istuimia kynillä.

View this post on Instagram

Not only are tray tables for changing shitty diapers on, now you can help your kids draw all over them! It's only a $100M aircraft. NBD. ✈️🖍💁🏼‍♀️🤯 #parentingfail – we’re not shaming a child. [📸: reddit user "th0se"] 💯 #VANDALISM • • • #passengershaming #NOPE #instagramaviation #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #sassystew #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #pilotlife #travelling #frequentflier #reddit

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

Verkossa parhaillaan leviävän videon perusteella äiti ei pelkästään antanut lapsensa sotkea lentokonetta, vaan auttoi siinä ihan kädestä pitäen. Pikkulapsilla voi tunnetusti tulla varsinkin pitkillä lentomatkoilla turhautumista, mutta ihan tällä tavalla tilannetta ei tule pyrkiä ratkaisemaan.

Videon perusteella sotkeminen on ehtinyt jatkua jo pidempään, sillä jo useiden penkkien selkänojat ovat saaneet uutta kuosia pintaansa. Video tilanteesta julkaistiin ihan perustellusti myös Passenger Shaming Instagram -ryhmässä, jossa esitellään huonosti käyttäytyviä matkustajia. Tiedossa ei ole joutuiko äiti maksamaan korvauksia tempauksestaan.