Äiti antoi lapsensa sotkea lentokoneen kynillä – matkustaja kuvasi vieressä

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokoneissa ja muissa julkisissa kulkuvälineissä on olemassa sääntöjä, joita ei sovi rikkoa, vaikka harkintakyky olisikin kuin gerbiilillä. Nyt eräs lentomatkustaja on kuvannut vierestä miten pikkupojan äiti antoi lapsensa sotkea matkustajakoneen istuimia kynillä.

Verkossa parhaillaan leviävän videon perusteella äiti ei pelkästään antanut lapsensa sotkea lentokonetta, vaan auttoi siinä ihan kädestä pitäen. Pikkulapsilla voi tunnetusti tulla varsinkin pitkillä lentomatkoilla turhautumista, mutta ihan tällä tavalla tilannetta ei tule pyrkiä ratkaisemaan.

Videon perusteella sotkeminen on ehtinyt jatkua jo pidempään, sillä jo useiden penkkien selkänojat ovat saaneet uutta kuosia pintaansa. Video tilanteesta julkaistiin ihan perustellusti myös Passenger Shaming Instagram -ryhmässä, jossa esitellään huonosti käyttäytyviä matkustajia. Tiedossa ei ole joutuiko äiti maksamaan korvauksia tempauksestaan.